Ароматомасаж на тялоАроматомасаж на тяло

Ароматомасаж на тяло

АРОМАТОМАСАЖ 

Ароматомасажът е вид мануален масаж, при който комбинация от масажни техники се прилага върху тялото със специфично масажно масло от етерични и носещи масла. Тази комбинация е изработена според индивидуалните особености на всеки клиент.
Масажът включва обработване на цялото тяло, а етеричните масла са различни в зависимост от ефекта, който се търси – релаксация, тонизиране, регулиране дейността на нервната система и др. Процедурата е съчетана  с приятна музика, която да Ви накара напълно да се отпуснете и да забравите ежедневните си задачи и тревоги.
Нашите кинезитерапевти работят по стандартизираната методика на ароматотерапевтичния масаж, препоръчана от The International Federation of Aromatherapists (IFA).
Антицелулитен ароматомасаж


Това е ароматоматомасаж с техники от антицелулитния масаж, който се прилага върху бедрата, ханша и стъпалата. Етеричните масла, които се използват са с подчертано антицелулитно действие. Това е масажът който обединява неповторимия ефект на антицелулитните техники и въздействието на етеричните масла върху кожата.
Масажът не е подходящ за бременни и кърмещи жени. Жени с чувствителна към слънцето кожа не трябва да се излагат на слънце или да посещават солариум след масажа.