Перли с ботокс ефект

Перлената терапия с ботокс ефект възстановява жизнеността и гладкоста на кожата, прави я по млада като стяга кожата и омекотява финните бръчки.Тя е подходяща е за всички типове кожа.

Основните съставки , които играят важна роля са:

Шажио,дива червена боровинка,перли на прах,кисело мляко,хексапептид,течно злато.

–         Шажио– плодът на Аргания бодлива се използва от векове в Азия за лечение на кожни проблеми,изискващи допълнително стимулиране на регенеративните процеси(изгаряния,екзема,стареене на кожата и др.).

–         Дива червена боровинка– плодовете на дивата червена боровинка съдържат голямо количество антиоксиданти и подхранващи вещества.Те са богати на незаменими мастни киселини и растителни стероли които регулират хидратацията и чувствителността на кожата.

–         Перли на прах– перлите на прах са използвани от китайската традиционна медицина векове наред.Считани са за висококачествен и лечебен продукт,който подхранва кожата,подсилва организма,забавя процесите на стареене и отразява слънчевата светлина върху лицето,като му придава незаменим блясък.

–         Кисело мляко– винаги се е използвало при лечение на изгаряния и кожни болести заради своето заздравително и успокояващо действие.Нашият мус от кисело мляко (лактоза,млечна киселина,витамин А,витамин Б,протеини и липиди) обединява качествата на всички негови ценни компоненти.

–         Хексапептид с ботокс ефект- протеинов комплекс,изграден от три протеина. Продуктът е научно тестван – предизвиква контракция на мускулите.Има благоприятен ефект върху кожата в резултат от невротрансмитерното действие на пептида.

–         Течно злато– течното злато има терапевтичен и каталитичен ефект.Благодарение на действието си,подтискащо свободните радикали,то се използва при различни терапии против стареене на кожата.

 

Крайният ефект от терапията е в много посоки:

–         Подобрява действието на всички хидратиращи,тонизиращи,възстановяващи или защитни активни вещества;

–         Ускорява процесите на регенерация и подобрява повърхностния слой на кожата,като му придава гладкост,мекота и еластичност;

–         Действа като ексфолиращ агент без да наранява кожата;

–         Забавя стареенето на тъканите благодарение на свободните антирадикали,които се съдържат в течното злато;

–         Затваря порите и изравнява тена на лицето;

–         Стимулира процесите на регенерация без да дразни кожата ,или да я прави фоточувствителна.

Терапията може да се прилага във всички сезони, без ограничения за типовете кожа.Препоръчителни в началото са 4 процедури в 4 поредни седмици, след което се правят поддържащи процедури веднъж месечно.