Лазерна епилацияЛазерна епилация

Силата на трите лъча

Съчетание на три диодни технологии в едно за най-ефективната лазерна епилация до сега.

Soprano ice Platinum е последно поколение машина за лазерна епилация на производителя Алма Лазер по случай тяхната 10 годишнина – лимитирана серия.Тя комбинира трите лъча,които до сега се използваха самостоятелно за лазерна епилация и това я прави уникална и неповторима .Това е един съвсем модернистичен и нов подход в лазерната епилация,с доказана ефективност.

Системата Soprano Ice Platinum комбинира три  лазерни дължини на вълната в един иновативен накрайник, едновременно навлизащи на различна дълбочина в дермата и атакуващи космите и техните структури по различен начин. Чрез комбиниране на лъчите се постига максимална ефективност на лазерната епилация, безболезненост и комфорт за пациента, безопасност при всички типове кожа недостижимо до днес

Три комбинирани дължини на вълните, обхващащи оптимален спектър на действие

В един накрайник Soprano Ice Platinum съчетава трите най-ефективните дължини на вълната за епилация, всеки, насочени към различни структури в рамките на космения фоликул.

Soprano ICE Platinum премахва трайно и ефективно нежеланото окосмяване на три нива на косъма-корен, луковица, стъбло и кръвоносен съд.

 

 

 

 

ALEX  – 755nm дължина на вълната

За всички фенотипове кожа и цвят на космите

Тази дължина на вълната се поглъща най-добре от меланина на корена на косъма и от самият него.Има по-повърхностно проникване , и е подходящ за всички типове кожа, и косми-дори светли и тънки.Много добре се повлияват космите в областта на горната устна,лицето,веждите.

 

SPEED – 810 nm дължина на вълната

Бързо проникване

Това е класическа дължина за лазерна епилация-златен стандарт.Прониква дълбоко в космения фоликул и има висока  мощност,което осигурява бързина и ефективност.Тази 810 nm дължина на лазерния лъч има умерено ниво на абсорбция от меланина (пигмента на корена на косъма и кожата), което го прави безопасен за тъмни типове кожа.Идеален за космите на ръцете, краката, бузите и брадата.

 

YAG 1064nm дължина на вълната

Специализирана за тъмни типове кожа

Тази дължина на вълната 1064nm YAG се характеризира с по-лошо поглъщане от меланин( пигмента),най-дълбоко проникване, което я прави по-добро решение за лазерна епилация на

по-тъмна кожа и такава с тен.Много подходяща за третиране на дълбоко разположени в кожата косми- интимна зона,мишници.

 

SHR - технология

SHR – технология

 

SHR е специално разработена от Алма технология,която работи с постепенно загряване на дермата до температура, която ефективно вреди на космените фоликули и предотвратява повторния им растеж, като се избягва увреждането на околната кожа, която също привлича лазерните лъчи с пигмента си.

Тъй-като SHR –технологията е свързана с постепенното натрупване на енергията в кожата и постепенното и  загряване, на практика няма болка при лазерната епилация използваща тази технология.

Бързо и удобно обезкосмяване-на практика безболезнено

In-motion™ технологията охлажда кожата като я предпазва от изгаряне, осигурява ефективно, безболезнено и трайно премахване на космите  , дори и в най-чувствителните зони.

 

SHR технология за преместване на апликатора многократно над зоната на третиране , осигурява пълно покритие докато ICE ™ технолофгията охлажда повърхността на кожата – предотвратява  повърхностни изгаряния и дава възможност за почти безболезнено, но много ефективно обезкосмяване.

Резултати :

 

 

Системата Soprano Ice Platinum –силата на трите лазерни лъча

  • Това е тройна комбинирана технология предлагаща оптимален спектър на покритие
  • Обезкосмяване без болка
  • За всички видове кожа,дори и тази с тен
  • Бърза процедура
  • Доказана сигурност и ефект

Повече информация за цените можете да получите на телефони 02/9530310 и 0888 300 613