Клиника Дерма ЕЛИТ няма да работи на 03.03.2021 г 

Козметични терапии

Козметични терапиии Guinot

Козметични терапиии Guinot

Сияйният тен е постижим с апаратните терапии на GUINOT Напоследък е много популярен терминът „сияйна кожа“. Това е понятие, свързано с красотата и здравето на най-горния слой на кожата – епидермиса. Той е много тънък, фин, повърхностен и предпазва долния слой на кожата от нараняване, редни слънчеви лъчи, влияние на вятъра на студа. И същевременно по него най-много личи ако нещо не е наред
 BB Glow

BB Glow

Мезо Перманентен фон дьо тен или така наречения BB glow е иновативна терапия от ново поколение осигуряваща на кожана на лицето здрав и сияен равномерен тен. Процедурата е напълно безболезнена и безвредна. Уникалната формула на мезо пигмента е специално разработена от корейски учени съчетали перфектната формула от хиалуронова киселина, японски билки и растения,витамин Е и комплекс от пептиди. Ако искате кожата Ви да изглеждате винаги перфектно без време, усилия и часове прекарани пред огледалото тази процедура Ви дава гарантирани резултати.
Hydradermie двойна йонизация

Hydradermie двойна йонизация

Без значение дали сте в козметичен салон в Ню Йорк, Лондон, Мадрид, Рим или София, може да сте сигурни, че терапиитеHYDRADERMIE на GUINOT са създадени по високи стандарти, очаквани от всеки клиент. След края на терапията кожата Ви ще бъде видимо променена, по-здрава, отпочинала и блестяща.
Микроблейдинг

Микроблейдинг

Ръчният метод микроблейдинг за рисуване на косми във веждите е усъвършенстван отговор на съществуващите методи за перманентна пигментация като например традиционния перманентен грим,медицински и други татуировки.Метода микроблейдинг е вид татуиране класифициран като полуперманентен грим.