възстановете естественият си блясък чрез дълбока хидратация
 
Дълбоката хидратация е от същественно значение за поддържане на здравия тонус на кожата , за еластичността и гладкостта, за младежкия външен вид. Вашата кожа съдържа важен хидратиращ агент наречен хиалуронова киселина,който предотвратява изсушаването на кожата. С течение на времето естествените нива на хиалуроновата киселина намаляват, в резултат на което кожата започва да изглежда без блясък,набръчкана и груба при допир. Този процес засяга зоните,които обикновенно са изложени на агресивни външни влияния-лицето,шията, зоната на деколтето и ръцете. Повърхностното третиране с кремове временно овлажнява кожата, но не може да осигури и да поддържа дълбоката хидратация, от която кожата се нуждае , за да запази естественната си еластичност и здравословен блясък.
Състоянието и тонусът на Вашата кожа на лицето,шията и ръцете може да разкрие много неща за Вас. Новият Juvederm HYDRATE е клинично доказана терапия,която ефективно възстановява изчерпаните запаси на хиалуронова киселина във вашата кожа, за възвръщане на нейният естествен блясък и жизненост. Juvederm HYDRATE е специално формулиран за инжектиране непосредственно под повърхността на кожата, с цел подобряване на хидратацията, тонуса и еластичността.
 
Блестящо лице
Радвайте са на свеж естествен външен вид, който има силно излъчване когато се усмихвате и ви помага да се чувствате уверена за начина, по който изглеждате.
 
Тонизирана шия и деколте
Подобрете вида на кожата в горната част на гърдите (зоната на деколтето) и вероятно ще можете отново да се наслаждавате на това, да носите нещо с по-дълбоко деколте.

Гладки ръце
Ръцете Ви могат да разкрият много за Вашата възраст. Разкривайте ръцете си и докосвайте с ръце, които са отново гладки.

Препоръчват се 3 процедури в 3 поредни месеца, като ефектът е видим още след първата и се засилва с всяка следваща. Поддържащи процедури се правят на всеки 4-6 месеца, в зависимост от състоянието на кожата.
Третират се лице, шия, деколте и гърба на ръцете.
 
НОВО: Плащате 3 процедури и получавате 4 подарък!