Предимството на гамата продукти с VYCROSS  технология на JUVÉDERM®  –Voluma, Volift, Volbella е че  възстановяват не само загубения обем, но и осигуряват  много нежен лифтинг и оформят контура на лицето и устните .

Последната иновация от семейството на JUVÉDERM®  е JUVÉDERM® Volift.

JUVÉDERM®  Volift е най-универсалния филър от семейството  на VYCROSS-технологията- възстановява загубения обем в областта на скулите, долната челюст, брадичката и  има много нежен лифтинг ефект.Използва се за корекция на назолабиални гънки, за повдигане на веждите ,марионетни линии, орални комисури, обем и контур на устните.

Продължителността на ефекта е до 15 месеца, доказана с клинични проучвания.

Високото удовлетворение на пациентите след терапия с  JUVÉDERM®  Volift  е доказателаство за неговите качества.Пациентите споделят, че се чувстват по-млади, по-свежи, по-уверени

JUVÉDERM®  Volift с лидокаин използва  VYCROSS технология-иновативна технология в производството на хиалуронова киселина.

.

VYCROSS технологията представлява патентован баланс между късо- и дълговерижна хиалуронова киселина, с изключително  ефективно свързване с BDDE. Осигурява висока кохезивност на продукта, за да запазва формата си и да не мигрира. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна  на механизмите на деградация.

Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, технологията използва хомогенен гел за естествено излъчване

Благодарение на  тези си качества технологията VYCROSS осигурява:

Продължителност на ефекта от 12  до 18 месеца(в зависимост от продукта).

Гел с гладка консистенция за естествено усещане и излъчване.

Минимален оток след манипулацията,което позволява на пациента бързо да се върне към ежедневните си аганжименти.

Наличието на лидокаин осигурява изключителен комфорт  по време на манипулацията.

 

Филърите с VYCROSS технологията са :

JUVÉDERM® Voluma , JUVÉDERM® Volift,  JUVÉDERM® Volbella– три продукта за цялостно моделиране на лицето.

Неслучайно JUVÉDERM® са предпочитаните филъри от милиони пациенти в целия свят!