Неповторим тонус  и перфектна фигура с  Power Plate!

 

Power Plate

 

Колкото и да е странно, днешният динамичен живот на практика означава по-малко движение. Динамиката се изразява в постоянна надпревара с времето, което никога не достига – особено за фитнес и спорт.

Революционната технология Power Plate® ви дава възможност да влезете в перфектна форма само за 25 минути два или три пъти седмично. Препоръчва се за хора от всички възрасти, които нямат време или желание за спорт, хора с наднормено тегло,излишни мазнини и проблеми с целулита, опитни спортисти, които биха искали да подържат добра спортна форма.

Power Plate® действа върху естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите, като създава вибрации, които преминават през цялото тяло и провокират между 30 и 50 ритмични контракции на мускулите в секунда. Резултатът е незабавното засилване на кръвообращението, повишаване еластичността на мускулите, увеличаване на костната плътност.

Мускулите използват между 95 – 97% от капацитета си, което ги предпазва от стареене и отпускане, без да се натоварва сърдечната дейност, докато при обикновена тренировка натоварването е до 40 %.

След процедури с Power Plate® се засилва обмяната на веществата, изгарят се калории и в резултат на отрицателния енергиен баланс се намалява значително мастната тъкан, изглажда се целулитът.

Процедурите с POWER PLATE® се извършват с активното съдействие и наблюдение на обучен кинезитерапевт.

ТЕСТВАНЕТО НА АПАРАТА СТАВА СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПАЗЕН ЧАС В РАМКИТЕ НА HAPPY  HOUR. НЕОБХОДИМО Е ДА СИ НОСИТЕ СПОРТЕН ЕКИП И ОБУВКИ ( МАРАТОНКИ ).

 

 


Въпроси:

Какво представлява вибрационният тренинг?

За първи път вибрационният тренинг се прилага върху руски космонавти през 1975г, благодарение на което те постигат рекорд от 420 дни в безтегловност (докато американците издържат едва 120 дни).

През 1998г.  холандският олимпийски треньор Гус ван дер Мер изобретява една сравнително подобрена версия на вибрационната плоча, чиято конструкция е съобразена с пропорциите на човешкото тяло и е пригодена за хора с различно фитнес ниво, нетренирани хора, както и такива с наднормено тегло.

Резултатите били впечатляващи.

През март 2004г. на пазара в Америка излиза новият  уред “Power Plate® NextGeneration”. Той постига успехи в областта на спорта, beauty, wellness, както и здравето и Anti-Agеing.

POWER PLATE®  има терапевтичен ефект при заболявания, свързани със задържане на течности, наднормено тегло, отслабване на съединителната тъкан, нарушение на метаболизма, слабо кръвообращение, остеопороза, артроза, ревматизъм, дискова херния, парализа, мускулна атрофия, болестта на Паркинсон, множествена склероза.

POWER PLATE® е доказал своята ефективност и е спечелил много фенове в Европа, Азия и Америка. По него са се запалили не само Мадона, Джулия Робъртс и Джейн Фонда, но също и сър Антъни Хопкинс, Клинт Истууд, принц Алберт, Михаел Шумахер и още много известни личности и спортисти.