Клиника Дерма ЕЛИТ няма да работи на 03.03.2021 г 

Процедури за Отслабване и Стягане на Тялото

VellaShape II

Уважаеми клиенти, в продължение на три години разработваме различни комбинации от процедури, за да решим трудния проблем с целулита и мастните натрупвания. Революционния Vella Shape 2 за стопяване на мазнините е напълно ефективен в тази насока. Но възникна въпроса как по-бързо да отделим тази разградена мазнина от тялото. Започнахме комбинирането му с липомасаж с друг познат и изпитан вече апарат LPG. Резултата беше впечатляващ – стопяване на мазнините, изглаждане целулита, стягане на кожата и повишаване на тонуса като цяло. Изпробвахме различни комбинации, до достигането на оптималната. Хората си тръгваха доволни и щастливи, а с тях и ние бяхме удовлетворени от работата си. Добрият резултат от процедурата е основната цел.

Запази час онлайн

Криолиполиза

Как да се отървем от мазнините завинаги?

Вероятно често си задавате този въпрос. И вероятно често получавате отговор, който не ви харесва. Няма такъв начин. Всъщност има и той се нарича криолиполиза. Това е сравнително нова технология, която  премахва локалните мастни натрупвания на корем, паласки и бедра чрез замразяване на мастните клетки. Звучи странно, но всъщност технология е доста проста и ефективна.

Как действа технологията?

Криолиполизата е процес за разрушаване на част от мастни клетки чрез замразяване.  Той се извършва посредством машина с апликатор, който чрез вакуум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини.  Вакуумът  блокира преминаването на кръв в засмуканата област.  Целта е да не се затопля зоната. Апаратът охлажда подкожните мазнини до – 8 градуса. По този начин 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават. Голяма част от мастните киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и те чрез лимфатичната система на организма се резобрират от черния дроб.

Запази час онлайн

Ендермология – LPG

Без целулит  и излишни мазнини – ето за това мечтае всяко момиче!

Целулитът  и излишните мазнини може да премахнете не с  мъчителните диети и тежките упражнения, а с… масаж.

Lipomassage  LPG разбива мастните натрупвания, изглажда неравностите на кожата и усилва обмяната на течности, като съчетава отслабване, стягане и намаляване на обиколките.

Премахването на целулит и стрии става с усилията на нашите добре подготвени кинезитерапевти. Те ще ви предложат и програма за отслабване, хранителни добавки и кремове за целулит на утвърдени световни марки като GUINOT, Selvert и др.

 

Запази час онлайн

Power Plate

 Неповторим тонус  и перфектна фигура с  Power Plate!

Колкото и да е странно, днешният динамичен живот на практика означава по-малко движение. Динамиката се изразява в постоянна надпревара с времето, което никога не достига – особено за фитнес и спорт.

Революционната технология Power Plate® ви дава възможност да влезете в перфектна форма само за 25 минути два или три пъти седмично. Препоръчва се за хора от всички възрасти, които нямат време или желание за спорт, хора с наднормено тегло,излишни мазнини и проблеми с целулита, опитни спортисти, които биха искали да подържат добра спортна форма.

Запази час онлайн

Venus Legacy™

Venus Legacy™

е първият и единствен  медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло),  който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP),  с интегриран термометър  за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Запази час онлайн

Фотоепилация

Фотоепилация

Фотоепилацията е съвременна медицинска процедура за трайно обезкосмяване с пулсова светлина ( IPL ).

Епилацията е с трайност  2-3 години, в зависимост от хормоналния статус на човека.Необходими са 6 до 10 процедури през интервал от 45-50 дни, за да се постигне перфектното трайно обезкосмяване.

Предимства на този метод:

  • Безполезнено(накрайника е с охлаждане)
  • Космите не врастват
  • Без алергични реакции
  • Без разтягане на кожата (особенно в областта на горна устна)
  • Трайност над 2г. при нормален хормонален статус
  • Безопасен метод обезкосмяване при тъмните кожи

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Запази час онлайн
Празнични почивни дни: 01.05, 02.05, 03.05, 04.05, 06.05.2021г.