Клиника Дерма ЕЛИТ няма да работи на 03.03.2021 г 

uslugi

Услуги в клиника Дерма ЕЛИТ

Дерматология

Дерматология

Дерматологията е клонът на медицината, занимаващ се с кожата. Това е специалност както с медицински, така и с хирургически аспекти. Дерматологът е лекар специалист, който управлява заболявания, свързани с кожата, косата и ноктите и някои козметични проблеми.
Естетична медицина

Естетична медицина

Естетичната медицина е широк термин, който се фокусира върху промяна на козметичния външен вид чрез лечение на състояния, включително белези, отпуснатост на кожата, бръчки, бенки, чернодробни петна, излишни мазнини, целулит, нежелана коса, обезцветяване на кожата и вени на паяк.
Alma Q

Alma Q

Възможностите на ALMA-Q допълнително разширяват силата на Q-превключващия лазер, отваряйки вратата към допълнителни възможности за лечение, включително предизвикателни несъвършенства на кожата, свързани със стареенето.
Лазерна епилация

Лазерна епилация

Лазерната епилация е медицинска процедура, която използва концентриран лъч светлина (лазер) за премахване на нежеланото окосмяване. По време на лазерна епилация лазер излъчва светлина, която се абсорбира от пигмента (меланин) в косата. Светлинната енергия се преобразува в топлина, което уврежда тръбните торбички в кожата (космените фоликули), които произвеждат косми. Това увреждане инхибира или забавя бъдещия растеж на косата.
Процедури за тяло

Процедури за тяло

Естетичната и козметична грижа за тялото поддържа и духа млад, а мисълта – чиста. Комбинацията на медицински процедури с масажи, здравословно хранене и спорт има невероятен ефект, запазващ енергията и добрия външен вид без оглед на възрастта.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dermaell/public_html/wp-content/themes/themify-ultra/themify/class-themify-enqueue.php on line 617

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dermaell/public_html/wp-content/themes/themify-ultra/themify/class-themify-enqueue.php on line 634