Клиника Дерма ЕЛИТ няма да работи на 03.03.2021 г 

Услуги в клиника Дерма ЕЛИТ

Дерматология
Дерматология

Дерматология

Кожата е най-големият орган при човека. Кожните болести се активират от външни фактори, както могат да бъдат и проява на сериозни вътрешни заболявания. Лечението им изисква прецизна диагностика. В клиника Дерма ЕЛИТ може да намерите отговорите на всички въпроси свързани с лечение на акне, розацея, себореен дерматит. Нашите лекари специалисти ще ви помогнат при заболявания на косата и ноктите, както и при избора на процедури за поддържане и подмладяване на кожата.
Естетична медицина
Естетична медицина

Естетична медицина

Хармоничнията и красотата на кожата е свързана с отстраняване и недопускане на белезите на стареене като петна, капиляри, загуба на тонус, блясък и липса на еластичност. Белезите, стриите и бръчките изискват адекватно третиране с естетични процедури от лекари дерматолози.
Alma Q
Alma Q

Alma Q

Alma Q е най-мощният ку суич лазер,който третира всички белези на стареенето на кожата - разширени капиляри, пигментации и разширени пори. Успешна технология за премахване на татуировки. Алма Ку лифт е лифтинг без скалпел в обедната почивка.
Лазерна епилация
Лазерна епилация

Лазерна епилация

Трайното обезкосмяване е вече факт. Лазерната епилация премахва нежеланото окосмяване и в най-труднодостъпните зони - уши, нос и между веждите.Soprano ice platinum е съвременна лазерна технология за лазерна епилация.
Процедури за тяло
Процедури за тяло

Процедури за тяло

Апаратните процедури за тяло ще ви помогнат да се справите с целулита и излишните мастни натрупвания. Стягането на отпусната кожа е възможо с комплексен подход. Индивидуален план от кинезитерапевти за изваян силует.
Козметични процедури
Козметични процедури

Козметични процедури

Козметичните терапии спомагат за поддържане на чистотата и блясъка на вашата кожа. Те хидратират и подхранват кожата, насищайки я с кислород, хиалурон, пептиди и витамин С. Апаратните козметични процедури успешно преодоляват кожното съпротивление и спомагат за дълбоко навлизане на терапевтичните активни съставки. Козметикът се грижи за блясъка и еластичността на кожата ви, като ви предлага и подходящи продукти за домашна грижа.