Power Plate

Революционната технология Power Plate® ви дава възможност да влезете в перфектна форма само за 25 минути два или три пъти седмично. Препоръчва се за хора от всички възрасти, които нямат време или желание за спорт, хора с наднормено тегло,излишни мазнини и проблеми с целулита, опитни спортисти, които биха искали да подържат добра спортна форма.

Power Plate® действа върху естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите, като създава вибрации, които преминават през цялото тяло и провокират между 30 и 50 ритмични контракции на мускулите в секунда. Резултатът е незабавното засилване на кръвообращението, повишаване еластичността на мускулите, увеличаване на костната плътност.

Мускулите използват между 95 – 97% от капацитета си, което ги предпазва от стареене и отпускане, без да се натоварва сърдечната дейност, докато при обикновена тренировка натоварването е до 40 %.

След процедури с Power Plate® се засилва обмяната на веществата, изгарят се калории и в резултат на отрицателния енергиен баланс се намалява значително мастната тъкан, изглажда се целулитът.

Процедурите с POWER PLATE® се извършват с активното съдействие и наблюдение на обучен кинезитерапевт.

VelaShape ll

Ние сме първите и единствени в България, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape   II  (Вела Шейп) e  последно поколение   медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата  и намаляване на обиколки.

Той е с 30%  по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген.

Мощнaта радиочестота в новият Vela Shape (Вела Шейп), в съчетание с инфрачервена светлина водят до екстремна активация на метаболизма на мастните клетки и в последствие до тяхното стопяване. Вакуумът, който се създава  спомага за третиране на определен кожен участък и за по-дълбокото навлизане на би-полярната радиочестота и инфрачервената светлина. Разградените мазнини се отделят от организма чрез лимфният и кръвният ток, а резултатът е видим още след първата процедура – кожата става изключително гладка, еластична без неравности и целулит. След  8  процедури обиколките се намаляват с 4-8 см, а на бедрата с около 2 см.
VelaShape II (Вела Шейп) има сертификат от FDA (Американската асоциация за контрол на храни и лекарства) за ефективно намаляване на обиколките и изглаждане на целулита.

Процедурата е високо специализирана и се изпълнява от сертифицирани и обучени кинезитерапевти, които преценяват съответните показания и противопоказания.

Резултатът  е научно и клинично доказан – с новият VelaShape II е постигната максимална мощност на би-полярната радиочестота, която е ефективна при разграждане на мазнините и премахване на целулита.

Доверете се на новите технологии и научно доказаните методи!

Показания: 

 •    нов и стар целулит във всички зони – ръце, бедра, корем
 •    мастни натрупвания в областта на корема, паласки, брич и ръце
 •    отпусната кожа след раждане и рязко отслабване
 •    двойна брадичка
 •    омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете
 •    стрии – подобрява текстурата на кожата
 •    след липосукция


Клинично доказани резултати:

Резултатите са клинично доказани и са видими още след първата процедура.

Защо да избера новият VelaShape   II ( Вела Шейп)?
Новият VelaShape   е с 30% по-мощна радиочестота и респективно това прави процедурите  по-кратки, по-ефективни и по-малко на брой. Нужни  са най-много 8 процедури по една седмично, докато при Vela Shape I трябват  10-15, 2-3 седмично. С VelaShape  II се подобрява текстурата на кожата с около 60%, а  старият модел стига едва до 40%.

Venus Legacy

Venus Legacy е първият и единствен  медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло),  който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP),  с интегриран термометър  за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина. 

ЗОНИ ЗА ТРЕТИРАНЕ :

ТЯЛО

 • Редуцира целулита
 • Оформя на тялото
 • Намалява на обиколката
 • Стимулира колаген и еластин в кожата


ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

 • Намалява видими бръчки
 • Стяга и изглажда кожата
 • Редуцира двойна брадичка
 • Стяга и тонизира кожата
 • Намалява торбички около очите
 • Повдига зоната около – очи, скули, вежди
 • Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте


Процедурите с VENUS LEGACY чудесно се комбинират с естетични процедури, за постигане на перфектни и дълготрайни резултати.

Процедурите са изключително подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщане в добра форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата, дори в най-трудните за стягане зони.

Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Криолиполиза

Криолиполизата е процес за разрушаване на част от мастни клетки чрез замразяване.  Той се извършва посредством машина с апликатор, който чрез вакуум засмуква определено количество кожа и подкожни мазнини.  Вакуумът  блокира преминаването на кръв в засмуканата област.  Целта е да не се затопля зоната. Апаратът охлажда подкожните мазнини до – 8 градуса. По този начин 50% до 70% от мастните клетки в засмуканата област се разрушават. Голяма част от мастните киселини в тях замръзват, структурата им се разрушава и те чрез лимфатичната система на организма се резобрират от черния дроб. Така видимо се намаляват мастните натрупвания в дадената област. Нужни са 3 процедури, за да се постигне оптималният резултат. Процедурите се правят през един месец, а всяка трае 70 мин. Резултатите са видими след между 15 дни и 3 месеца след пълния цикъл от процедури.

LPG – ендермология

LPG разбива мастните натрупвания, изглажда неравностите на кожата и усилва обмяната на течности, като съчетава отслабване, стягане и намаляване на обиколките.

ова е първата в света патентована медицинска технология за борба с целулита с клинично доказан ефект. Процедурите се извършват от кинезитерапевти и рехабилитатори, специално обучени за работа с LIPO M6 ® .

С апарата LIPO M6 ® –LPG дълготрайно се премахват мазнини и се оформя тялото при:

Целулит

След бременност

Брич / паласки

Бирени кореми

Отпусната кожа

След липосукция

Разширени вени / оточни крака

Локализирани мазнини при мъже

Лазерна епилация

SOPRANO ICE PLATINUM КОМБИНИРА ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ТРИТЕ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНATA И ПОСТИГА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ, ПРЕВЪЗХОЖДАЩИ ВСЕКИ ПОДХОД, ИЗПОЛЗВАЩ САМО ЕДНА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА.

 • Комбинация от 3 дължини на вълната за оптимален спектър на действие
 • Без болка
 • Клинично доказана ефикасност
 • За всички фототипове, включително и кожа с тен