Уважаеми клиенти, в продължение на три години разработваме различни комбинации от процедури, за да решим трудния проблем с целулита и мастните натрупвания. Революционния Vella Shape 2 за стопяване на мазнините е напълно ефективен в тази насока. Но възникна въпроса как по-бързо да отделим тази разградена мазнина от тялото. Започнахме комбинирането му с липомасаж с друг познат и изпитан вече апарат LPG. Резултата беше впечатляващ – стопяване на мазнините, изглаждане целулита, стягане на кожата и повишаване на тонуса като цяло. Изпробвахме различни комбинации, до достигането на оптималната. Хората си тръгваха доволни и щастливи, а с тях и ние бяхме удовлетворени от работата си. Добрият резултат от процедурата е основната цел.
Представяме Ви иновативната комбинация от 6 процедури Vella Shape 2 за 50 мин. в съчетание с 12 процедури LPG за цялото тяло. Последователността и броя на процедурите е от изключителна важност, както и тяхното регулярно прилагане. Препоръчително е комбинацията да се прави два пъти годишно за потдържане на постигнатия резултат. За повече подробности се обърнете към нас на тел.: 0888 300 613; 02/953 03 10 или на място на адрес: ул. „Дукатска планина“ 18.

д-р Ана Пейкова – дерматолог


 

VelaShape II (Вела Шейп)

 

VelaShape II (Вела Шейп)

VelaShape   II ( Вела Шейп) – нова технология с  30% по-голяма мощност!

Единствено и само в Дерма Елит!

Отслабнете и   се освободете от целулита
с VelaShape   II ( Вела Шейп)

        Ние сме първите и единствени в България, предлагащи антицелулитни процедури с революционния апарат №1 в света за третиране на целулит без хирургическа намеса. VelaShape   II  (Вела Шейп) e  последно поколение   медицинска техника с доказана ефективност при отслабване, изглаждане на кожата  и намаляване на обиколки.

       Той е с 30%  по-мощен по отношение на радиочестотата от по-стария Vela Shape 1, което води до благоприятно влияние не само върху мастните депа и целулита, но и върху отпуснатата кожа, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген.
Мощнaта радиочестота в новият Vela Shape (Вела Шейп), в съчетание с инфрачервена светлина водят до екстремна активация на метаболизма на мастните клетки и в последствие до тяхното стопяване. Вакуумът, който се създава  спомага за третиране на определен кожен участък и за по-дълбокото навлизане на би-полярната радиочестота и инфрачервената светлина. Разградените мазнини се отделят от организма чрез лимфният и кръвният ток, а резултатът е видим още след първата процедура – кожата става изключително гладка, еластична без неравности и целулит. След  8  процедури обиколките се намаляват с 4-8 см, а на бедрата с около 2 см.
VelaShape II (Вела Шейп) има сертификат от FDA (Американската асоциация за контрол на храни и лекарства) за ефективно намаляване на обиколките и изглаждане на целулита.

 

       Процедурата е високо специализирана и се изпълнява от сертифицирани и обучени кинезитерапевти, които преценяват съответните показания и противопоказания.
       Резултатът  е научно и клинично доказан – с новият VelaShape II е постигната максимална мощност на би-полярната радиочестота, която е ефективна при разграждане на мазнините и премахване на целулита.
       Доверете се на новите технологии и научно доказаните методи!

 

   Показания:

 

  •    нов и стар целулит във всички зони – ръце, бедра, корем
  •    мастни натрупвания в областта на корема, паласки, брич и ръце
  •    отпусната кожа след раждане и рязко отслабване
  •    двойна брадичка
  •    омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете
  •    стрии – подобрява текстурата на кожата
  •    след липосукция

 Клинично доказани резултати:

Резултатите са клинично доказани и са видими още след първата процедура.
Защо да избера новият VelaShape   II ( Вела Шейп)?

Новият VelaShape   е с 30% по-мощна радиочестота и респективно това прави процедурите  по-кратки, по-ефективни и по-малко на брой. Нужни  са най-много 8 процедури по една седмично, докато при Vela Shape I трябват  10-15, 2-3 седмично. С VelaShape  II се подобрява текстурата на кожата с около 60%, а  старият модел стига едва до 40%.

Кой е подходящ за  този модел VelaShape ( Вела Шейп)?

 
Освен мощното въздействие върху мастните депа и целулитът Vela Shape  влияе срещу отпускането на кожата, като активира клетките да произвеждат повече еластин и колаген. Над 85% от жените и по-малко при мъжете за съжаление  се среща целулит (cellulite). Особено след раждане, след рязко отслабване, след липосукция и т.н.
   Колко бързо ще забележа промяната?
Леко подобрение в релефа на кожата ще забележите още след първата процедурата, тя става по-гладка и стегната при допир. Резултатите за намаляване на обиколките са видими след втората процедура, а подобряване на целулитните зони се наблюдава до четвъртата процедура.
 Колко сантиметра мога да намаля от обиколката си?
В клиничните изследвания средното намаление е от 4см-8см в обиколката на корема и  около 2 см намаление в обиколката на бедрата .
Безопасни ли са процедурите?
Процедурите са напълно безопасни и ефективни за всеки тип и цвят кожа. Няма информация за неблагоприятно влияние върху здравето в краткосрочен или дългосрочен план.
Боли ли?

Повечето пациенти смятат процедурите с VelaShape  за комфортни – като  дълбок топллинен масаж на тъканите. Процедурите са проектирани да съответстват на нивата на вашата чувствителност и комфорт. След процедурата е нормално кожата да е леко зачервена и да чувствате затопляне дори няколко часа след това.
   Резултатът постоянен ли е ?
За да се запази резултатът научно е установено, че са необходими поддържащи процедури един път на 1-2 месеца, както  и да спазвате подходящ хранителен и двигателен режим.
Направете вашата безплатна консултация сега:      тел. 9530310, 0888300613