Ръчният метод микроблейдинг за рисуване на косми във веждите е усъвършенстван отговор на съществуващите методи за перманентна пигментация като например традиционния перманентен грим, медицински и други татуировки. Метода микроблейдинг е вид татуиране класифициран като полуперманентен грим. Използвана процедура която създава напълно естествен вид на вашите вежди и по този начин се разграничава от традицюнните методи на т.нар. “перманентна пигментаця. Процедура предназначена главно за клиенти,които искат да имат естествен вид.

Защо да изберем Микроблейдинг
* Защото всеки косъм от липсваща част е рисуван индивидуално,като по този начин се достига 100%естесвен вид.
* Защото ви е писнало да рисувате веждите всяка сутрин
* Защото искате да изглеждате натурални дори когато сте на море или спортувате,или защото искате да се събуждате в спретнат вид
* Защото крайният резултат е приспособен да отговаря на вашият косъм и цвят на кожата,и към структурата на вашите вежди
* Защото ще направи вашето лице младо и щасливо
* Защото ще подобрите вашето самочуствие
Процедурата е почти безболезна с минимално подуване,но може да причини леко зачервяване на кожата,което обикновено изчесва след 30 минути. Процедурата отнема 1-1.5 часа.
Дълготрайността на микроблейдинга:
* Пигментите,които ние инжектираме в кожата се запазват видими до година и половина,но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите
* Всеки вид кожа е различен и реагира по различен начин на пигментната инжекция,в зависимост от определен брой фактори (излагане на слънце,вид кожа,и др.)
* Препоръчва се освежаване на пигмента след приблизително една година
Търговското име и марка с която клиниката Дерма Елит работи за усъвършенстването на вашите вежди е SoftTap Permanent Cosmetics високо ниво хипоалергенни пигменти и ръчни инструменти за еднократна употреба предназначени за професионалисти,с отлична репутация за безопасност и красота от самото си създаване през 1988г.