Възстановяването на жизнените функции на кожата е съществена стъпка при лечението на хронологичното и фотосъстаряване на кожата. Задълбочени научни изследвания показаха, че кoлагеновата терапия на Jalupro помага при ревитализирането на кожата и подмладяването й. Jalupro наистина няма аналог като въздействие и резултати с нито една терапия в сферата на естетиката.

Терапията включва няколко продукта:

  1. Аминокиселини под формата на сашета или таблетки
  2. Хиалуронова маска за лице
  3. Инжекционна терапия

Инжекционната терапия може да се направи с 2 продукта – Jalupro Classic и Jalupro HMW. Jalupro помага на кожата да се възстанови до естетственото си състояние (тон, еластичност, обем, блясък).

Съставът е един и същ, но разликата е в количеството хиалуронова киселина, ограничено до 1% в Jalupro Classic, като терапията се препоръчва на жени от 25 до 35 години, за да се елиминират първите признаци на стареене. Хиалуроновата молекула привлича вода и я съхранява, така че кожата да е защитена от изсушаване.

Съдържанието в Jalupro HMW достига 2 % или повече. Eфективността е по-силна и терапията е подходяща за пациенти над 35+.

Jalupro е широкоспектърна терапия и се прилага:

– против състаряване на кожата

– против косопад

– против белези

– против фини и дълбоки бръчки

Трябва задължително да изпълните пълния цикъл от 3 или 5 процедури, в зависимост от плана на вашия лекар, защото от броя на процедури зависи и продължителността на ефекта, който може да стигне до 1 година. Ефектът е наистина забележим: тенът се променя, мимически и възрастови бръчки се елиминират, общото състояние на кожата се подобрява – стяга, тонизира и сякаш оживява. Може да се каже, че Ялупро помага за нормализиране на естественото обновяване на клетките.

Биоцелулозна маска и хранителните добавки от аминокиселини на Jalupro затварят кръга грижа за кожата като доставят активни компоненти в дълбоките слоеве като хиалуронова киселина, алое вера, аминокиселини и колаген, повишава ефективността на естетичните процедури и повишават синтетичната активност на фибробластите.