Alma Q CARBON – Карбонов лазерен пилинг

Alma Q Carbon Peel е неинвазивна и напълно безболезнена лазерна процедура, която бързо и ефективно третира различни кожни несъвършенства. При карбоновият пилинг получавате незабавни резултати без странични ефкети и без време за възстановяване.

При процедурата се използва специално формулиран карбонов гел, който се нанася върху лицето и прониква в порите. Черният цвят на карбоновия гел служи като екзогенен изкуствен хромофор, за да увеличи фототермалните и фотоакустичните ефекти на лазера върху зоната на лечение. Следващата стъпка е третирането на лицето с най-новата технология при лазерите – Alma Q. С уникален подход в два етапа, Alma Q постига максимална ефективност на карбоновия пилинг с два различни режима на лазерно подмладяване. Карбоновият гел служи като катализатор на лазерната енергия и засилва нейната ефективност на повърхността на кожата без никаква болка и дискомфорт. Резултатите от терапията са ексфолиация на кожата, отпушване и стягане на порите, просветляване на тена, намаляване на производството на себум и изглаждане на грубата и неравна текстура на кожата.

Процедурата е подходяща за всички типове кожа и е особено препоръчителна при пациенти с мазна кожа, черни точки, разширени пори, сивкав тен, груба / неравна текстура на кожата и акне.