Хиалуронова киселина: Попълване на бръчки и устни

hialuronova-kiselina-za-bruchki-i-ustni

С хиалуроновите филъри можем да заличим промените на времето!

Хиалуроновите филъри се използват за попълване на бръчки и промяна на обема и контура на устните. Хиалуроновата киселина е естествен за кожата продукт, който отговаря за нейната еластичност. Тя е синтетично синтезирана , не съдържа животински продукти и не води до алергии при нейното инжектиране. Разгражда се с времето и спада към групата на временните филъри. По естествен начин попълва пространствата в кожата с разкъсани еластични влакна.

Попълването на бръчки с хиалуронови филъри е напълно безвредно и трае 8-12 месеца.

Попълването на устни в Дерма Елит се извършва с хиалуронови филъри за устни. Те съдържат хиалуронова киселина, включена в специален стерилен гел. Хиалуроновата киселина е резорбируема и спада към групата на временните филъри. Трайността е около 9-12 месеца – при пушачи този срок може да е по-кратък. Процедурата е инжекционна и се извършва от лекар-дерматолог.

Какво представлява процедурата?

Първо се прави консултация за желанието на формата и уголемяването на  устните на пациента. Попълва се информирано съгласие и се дават указания за последващо третиране на устните. Правят се снимки за сравнение на резултата.  След поставяне на подходяща упойка се инжектира филъра.

Какво трябва да правя или не преди и след процедурата?

Преди процедурата не се пият хапчета,които водят до повишено кървене – като аспирин,аналгин,нимезил,аулин и др.
След процедурата до 2 часа не е желателно да се пуши и да се употребяват  червила. Не е добре също да се посещават обществени къпални,сауна и солариум, както и да се излагате на слънце.

Какво е усещането след процедурата?

Преди да премине упойката се усеща леко разпъване , а след това лека болка при натиск. На места може да се усещат топченца, които се разнасят до 2-3 седмици.

Уголемяването на устни и попълването на бръчки с хиалуронова киселина е безболезнена и лесно достъпна процедура.